Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Berisha: "Ska ta mig igenom det"

90 minuter med landslaget, men inte ens på bänken i ÖSK. Ilir Berisha fortsätter att vara professionell. – Vad som än händer är det bara att ta mig igenom det som gäller, säger backen.

Annons

Ilir Berisha står fortsatt utanför när ÖSK på måndagen möter Kalmar FF.

– Jag förstår att ni frågar och att ni vill göra ert jobb, men jag pratar hellre om de spelare som ska spela, klargjorde ÖSK-tränaren Alexander Axén efter söndagens träning på Behrn arena.

Mittbacken är själv stor i nederlaget:

– Vad som än händer är det bara att ta mig igenom det som gäller. Jag kan inte vara annat än professionell så får vi se vad som händer, säger han.

Hur tänker du om din framtid?– Ingenting speciellt. Bara köra på och jobba på.

Är knät helt återställt?– Ja. Jag har spelat många U21-matcher utan problem, visserligen i ett lite lägre tempo än i en A-lagsmatch. Samtidigt om jag inte skulle vara hundra skulle jag inte vara med i landslaget heller och riskera att kasta bort den chansen.

Vad tar du med dig från landslagsspelet?– Jag kan ta med många grejer. Som att det var en internationell match och att jag fick spela 90 minuter. Jag gjorde bra ifrån mig när vi vann vår historiska officiella match, 1–0 mot Oman.

Hur är läget med förre ÖSK-anfallaren Shpetim Hasani?– Han mår bra och trivs i Polen. Han är i bra form.

Nästa träningslandskamp för Kosovo är inte spikad. Sex-sju länder finns på en presumtiv motståndarlista. Däribland Tomer Chencinskis Kanada och Brunet Hay Pinos Panama.

Läs mycket mer inför ÖSK:s match i måndagens NA, papperstidningen, som du även kan köpa som -etidning här nedan.

Mer läsning

Annons