Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Blåvitt har lagt bud på Gerzic

Först John Alvbåge. Nu är IFK Göteborg intresserade av en ny ÖSK-spelare. Enligt uppgifter till fotbolldirekt.se har Blåvitt redan lagt ett bud på Nordin Gerzic.

Annons

Under fredagskvällen presenterade fotbolldirekt.se nyheten om att IFK Göteborg har lagt ett bud på ÖSK:s mittfältare Nordin Gerzic.

Enligt sajten har "flera källor oberoende av varandra" bekräftat att Göteborg har varit i kontakt med både ÖSK och Gerzic och ett första bud har framförts till ÖSK:s ledning.

- Det är ingenting jag kan kommentera, det är spekulationer ni får sköta, säger IFK Göteborgs sportchef Håkan Mild till fotbolldirekt.se.

Gerzic ovetande

Nordin Gerzic säger sig inte veta något om ett intresse från Göteborgs sida.

- Nej, jag har inte hört någonting. Jag har ett femårskontrakt med Örebro och måste fokusera på det. Men om det stämmer så är det en fråga för Örebro, säger Gerzic till fotbolldirekt.se.

Nordin Gerzic förlängde i somras sitt kontrakt med fem år och har därmed ett avtal som löper till 2016 med ÖSK.

Sågade Göteborg 2010När Nordin Gerzic deltog i TV4:s fotbollsprogram Ekwall vs. Lundh hösten 2010 fick han frågan om han kunde tänka sig att gå till en annan allsvensk klubb. Då svarade han:

- Malmö absolut. Men inte Göteborg. Jag vet inte, men jag har aldrig gillat dem och kommer aldrig att göra det. Den fotboll som de står för är inte min fotboll, sa Gerzic.

NA sökte under fredagskvällen ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren och Nordin Gerzic utan framgång.

Mer läsning

Annons