Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

BP-stjärnan: "Jag har inte bråttom"

ÖSK är intresserat av Nicklas Bärkroth. BP-stjärnan har att välja på, och är försiktig i sina uttalanden.

Annons

- Just nu lutar det inte åt något håll. Jag har inte bråttom med att ta ett beslut, och det känns bra eftersom det är ett väldigt viktigt beslut för mig i det här läget. Jag vill komma till den klubb där jag känner att jag har bäst möjligheter att utvecklas, säger 22-åringen till NA på måndagskvällen.

Nicklas Bärkroth, fostrad i IFK Göteborg och betraktad som ett underbarn efter sin allsvenska debut som 15-åring, har de senaste två åren spelat för Brommapojkarna.

Nu åkte BP ur allsvenskan med dunder och brak, men Bärkroth levererade ett mål och tio målgivande passningar.

- Det är väl ett ganska bra facit, med tanke på att vi som lag hade så pass stora problem. Jag har absolut en fin säsong bakom mig, och vill fortsätta utvecklas.

Din uppfattning om ÖSK?

- Ingen mer än det jag sett av dem när jag mött dem. Örebro är ett lag som försöker spela bra fotboll, och har gjort det de senaste åren. De hade en otroligt bra höst i år.

Ett sätt att spela som passar dig?

- Det var du som sa det, men ja, det håller jag med om.

ÖSK-tränaren Alexander Axén uttalade sig i slutet av förra veckan, sa att Nicklas Bärkroth är en spelare han länge haft ögonen på och gärna skulle se i ÖSK.

Din uppfattning om Axén?

- Jag vet att han var intresserad av mig när han var i Gais, och de gånger vi pratat har vi kommit väl överens. Såvitt jag kan bedöma verkar det vara en väldigt bra tränare, säger Bärkroth, som har flera alternativ att välja på.

Helsingborg, Häcken och Norrköping sägs också vara intresserade.

- Jag har olika alternativ, och kommer att ta den tid som behövs åt att fatta det beslut som känns bäst. Det är många bitar som ska falla på plats.

Mer läsning

Annons