Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gerzic kan missakvällens BP-match

NA kan avslöja att det är osäkert om Nordin Gerzic spelar kvällens viktiga ÖSK-match mot Brommapojkarna. Själv är ÖSK:s mittfältsstjärna förtegen.
– Kanske spelar jag. Kanske inte. Du får prata med min läkare, säger han.

Annons

Enligt uppgifter till tidningen riskerar Nordin Gerzic, som varit ÖSK:s bäste spelare under säsongen inte kan delta när ÖSK i kväll kan säkra sin Europspelsplats. Vilken typ av skada eller exakt vad som har hänt vill inte Gerzic berätta om när NA når honom på telefon vid 12.30-tiden.

– Jag har inte så mycket att säga. Jag vill inte säga så mycket. Kanske spelar jag. Kanske inte. Du får prata med min läkare, säger han.

– Jag har inte själv varit i kontakt med Nordin men har hört att han fick en smäll på låret under förmiddagsträningen och känner smärta. Det är fortfarande för tidigt att avgöra om han kan spela eller inte, det beslutet får han ta precis före match. Känner han sig okej får han spela, säger ÖSK:s läkare Ulf Nordström.

Skulle Gerzic inte kunna spela kommer mittfältsplatsen stå mellan Fredrik Nordback, Astrit Ajdarevic och Per Johansson. Startar på mitten gör givna Alejandro Bedoya och Magnus Kihlberg.

Avspark på Behrn arena klockan 19.00 i kväll.

Mer läsning

Annons