Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Grahn tränade för fullt

Ljumskproblemen hindrade inte mittfältsstjärnan Tobias Grahn från att träna för fullt under tisdagsförmiddagen.
Nu öppnar han för spel i ödesmatchen mot Gefle.
- Det känns bättre, säger han.

Annons

ÖSK:s prestigevärvning Tobias Grahn missade söndagens match mot Syrianska på grund av den ljumskskada han ådrog sig i matchen mot AIK omgången innan. På tisdagens förmiddagspass var han med och tränade för fullt. Till synes obehindrat.

- Obehindrat är väl relativt. Men det känns bättre i alla fall, säger Grahn som hoppas på spel från start i morgon mot Gefle.

- Vi får se. Jag ska testa imorgon.

Tre deltog inte

På tisdagsträningen var det bara Armend Alimi, Peter Samuelsson och Patrik Haginge (avstängd mot Gefle) som inte deltog i spelövningarna.

Tränaren Sixten Boström har ett antal överväganden att göra.

- Vi har flera spelare som antagligen inte klarar 90 minuter. Vi måste väga in status hos flera, och tvingas nog till planerade byten. Det är inget nytt, så har det varit hela våren. Men som jag säger till spelarna så är det många trupper som är slitna nu, säger Sixten.

Andreas Haddad, Tobias Grahn, Ilir Berisha, Mohammed Saeid, Daniel Bamberg och Patrik Anttonen är alla föremål för funderingar om hur mycket de tål.

Haddad klarar knappast 90 minuter. Men kan ändå starta.

"Får fundera"

- Det är en sådan sak man får fundera över, om han ska börja eller vara tillgänglig för inhopp.

Haddad själv säger:

- Jag känner inte av magen efter inhoppet senast, och det är väldigt skönt. Jag har ont överallt, men det är träningsvärk och det är inget problem. Men att jag ska kunna spela 90 minuter är inte troligt.

Mer läsning

Annons