Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Han är ÖSK:s andra värvning

Samuel Mensah, 24, är klar för ÖSK.
Mittfältaren från Östersund blir klubbens andra värvning sedan avancemanget till allsvenskan säkrades.

Annons

ÖSK fortsätter sitt lagbygge inför comebacken i allsvenskan. Mittbacken Erik Moberg blev klar förra veckan och nu har alltså klubben gjort klart med Mensah från Östersund.

– Det känns väldigt bra att komma hit till ÖSK. Jag är redo för nästa utmaning och ser fram emot att börja träna med laget. Jag vill också tacka Östersund och supportrarna för den tid som varit, säger Samuel Mensah i ett pressmeddelande.

Han kommer från Ghana och är en allround-spelare som kan användas på många positioner. Sedan 2011 har han spelat för Östersund och gjorde en bra match mot ÖSK när de möttes i höstas. Bland annat slog han då inlägget till Jamie Hopcuts ledningsmål i 1–1-matchen.

– Samuel är en spelare med bra karaktär och personlighet. Han har en vilja att nå nästa nivå, att ta nästa steg. Vi har självklart valt honom för hans kvalitéer men han har också valt oss för att han ser att han kommer till en miljö med de bästa förutsättningarna för att själv ta ytterligare kliv i sin utveckling som fotbollsspelare, säger ÖSK-tränaren Per-Ola Ljung.

Läs mycket mer i onsdagens NA, papperstidningen. Det kommer du också att kunna köpa som e-tidning via länken nedan!

Mer läsning

Annons