Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Han är ÖSK:s nye målvakt

ÖSK har hittat sin ersättare till långtidsskadade Peter Westman.
Det blir en gammal bekant som tar upp striden med John Alvbåge.
Simon Nurme återvänder.

Annons
Simon Nurme.

27-årige Nurme lämnade ÖSK efter säsongen 2006 för spel i Degerfors. Förra säsongen blev det spel i Syrianska FC i södertälje och totalt tio matcher mellan stolparna. Nu återvänder Nurme till ÖSK säsongen ut. Där är det tänkt att han ska ersätta långtidsskadade andramålvakten Peter Westman som ser ut att bli borta säsongen ut.

– Det känns fantastiskt, det är riktigt roligt. Nu är jag riktigt motiverad, nu är det bara att ut och köra. Varje gång jag är ute på plan så är det hur kul som helst. Jag ser verkligen fram emot den här hösten. Laget går bra och det är bra killar. Allt är positivt just nu och det är kul att få vara delaktig i det, säger Simon Nurme i ett pressmeddelande.

– Då Peter Westman är skadad resten av året är det vitalt för oss att få in ytterligare en målvakt i spelartruppen. Simon är bekant med vår miljö och har efter sin tid i ÖSK fått erfarenhet av spel i superettan. Vi får en kompetent målvakt som är starkt motiverad att göra sitt bästa i ÖSK-tröjan och det är en lösning över hösten som vi är väldigt nöjda med, säger ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren.

Under delar av vårsäsongen har ÖSK använt Peter Rosendal som andramålvakt. "Rosen" är utlånad till Väsby i superettan och får nu fortsätta koncentrera sig på spel där.

Nurmes klubbar

Röfors IF, Laxå IF, ÖSK Ungdom, ÖSK, Degerfors IF, Syrianska FC och ÖSK.

Mer läsning

Annons