Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Han förlänger med ÖSK

Allsvenska premiären är en dryg vecka bort.
Nu har ännu en kugge i Peo Ljungs lagbygge förlängt sitt kontrakt med ÖSK.

Annons

Det är  Kalle Holmberg som skrivit på ett, som det heter, flerårigt avtal med ÖSK. Den unge anfallaren/yttermittfältaren fick något av ett genombrott i superettan den gångna säsongen och var klart bidragande till att ÖSK säkrade uppflyttning till allsvenskan.

– Kalle gjorde en stark säsong i superettan och det ska bli spännande att följa honom i allsvenskan nu när han får chansen att mäta sig med dom bästa spelarna i landet. Kalle har ett stort hjärta för klubben och ett stort hjärta för Örebro. Vi står inför många härliga utmaningar under 2014 och det känns riktigt bra att Kalle är med på den resan tillsammans med oss, säger Per-Ola Ljung till klubbens hemsida.

Holmberg, som är fostrad i Rynninge och även spelat för Karlslund, har meriter från både U17 och U19-landslaget. Han gjorde tio mål på 26 matcher från start 2013. Han fick chansen i ÖSK redan under Sixten Boström och startade 15 matcher i allsvenskan 2012 och gjorde då två mål.

– Det känns jättebra att det är klart och jag ser fram emot att vara en del av det bygge som vi håller på och utvecklar just nu. Jag trivs oerhört bra med både spelarna och ledarna och ser verkligen fram emot det allsvenska äventyret, säger Kalle Holmberg till hemsidan.

Läs mer i lördagens NA, papperstidningen! Den kommer du också kunna köpa som e-tidning via länken nedan.

Mer läsning

Annons