Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”Han viftade med korten hejvilt”

Inte nog med två tappade poäng. Mot Ängelholm drog dessutom ÖSK på sig tre varningar som ger avstängningar i nästa match. "Han viftade med korten hejvilt", säger Christoffer Wiktorsson om domaren Magnus Ahlsén.

Annons

Wiktorsson själv var en av de som drabbades när han i den 41:a minuten drog ner Ängelholms Junes Barny utanför eget straffområde.

– Jag tycker den är billig. Men det kändes som domaren gick och väntade på att få ta en varning där sett till hur han inledde matchen, säger Wiktorsson och syftar på det röda kort som hemmalagets Jesper Björkman ådrog sig i den elfte minuten.

– Han viftade med korten hejvilt, säger Wiktorsson om domare Ahlsén.

Det röda kortet på Jesper Björkman medförde i att ÖSK spelade med en man mer i över 80 minuter. Ett övertag som man inte lyckades förvalta och Ängelholm kvitterade till 1–1 det sista som hände i matchen.

– Vi får skylla oss själva när vi gör en så dålig match. Att spela så länge med en man mer. Vi ska bara vinna matchen. Nej, det här håller inte.

Wiktorsson själv blev utbytt i 53:e minuten i förmån för Samuel Wowoah.

– Det är aldrig roligt att spela så lite, men det väl lite taktiskt också då jag hade en varning. Sedan kan jag inte påstå att jag är nöjd med min insats, säger Wiktorsson.

Som i och med kortet alltså är avstängd i tisdagens hemmamatch mot Brage.

– Tyvärr så är jag det. På så vis känns det extra tufft, säger Wiktorsson.

Även Mohammed Saeid och Shpetim Hasani drog på sig sina tredje, respektive sjätte gula kort för säsongen och båda är avstängda mot Brage. Hasani var besviken efter matchen.

– En duell där jag går axel mot axel och han ramlar omkull. Okej, frispark kan det vara men absolut inte gult kort. Känns riktigt jobbigt, säger Hasani.

Mer läsning

Annons