Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här siktar han på premiären

Andreas Haddad får vänta med att testa gå för fullt.
Men efter många mils löpträning tog han sig på lördagen i alla fall in på planen.
– Jag kommer nog inte vara i matchform till allsvenska starten. Men hoppas i alla fall vara tillgänglig, säger ÖSK-centern.

Annons

Andreas Haddad rehabar mot en efterlängtad comeback. Sedan han kom till ÖSK inför förra säsongen har han fyra operationer bakom sig. Nu kämpar han mot smärtorna efter att en muskel som fäster i blygdbenet har slitits av.

Men någon ren fotbollsträning är fortfarande bara att glömma. Han kommer inte kunna gå för fullt på några veckor framöver. I alla fall inte i skottövningarna.

Enklare bollberörningar

På lördagens förmiddagsträning bytte han i alla fall de oändliga löprundorna mot att delta i några enklare avslutsövningar.

– Det känns bra. Jag har sprungit mycket och byggt upp fysiken, så just där ligger jag inte jättemycket efter. Men man kan inte dra några större slutsatser av att jag bara var med lite grann i dag. Jag körde mest bredsidor. Jag är inte riktigt redo än att skjuta skott. Men det ska vi bygga upp nästa vecka.

Hinner du vara i matchform till allsvenska premiären?– Matchform och matchform, jag hoppas att jag är tillgänglig när allsvenskan startar.

13.00 svensk tid på söndagen spelar ÖSK lägrets andra och sista träningsmatch. Då mot ukrainska Zakarpattia. NA är på plats och direktrapporterar och levererar senare under dagen ett sammandrag i NA-tv.

Mer läsning

Annons