Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hareides raseri efter ÖSK-krysset

ÖSK räddades av offsideflaggan.Då rasade Åge Hareide mot domarinsatsen.- Vi gör två mål oavsett vad domaren bedömer, säger MFF-tränaren i C More.

Annons

Malmös tränare Åge Hareide var förgrymmad på domaren Kristoffer Karlsson efter förra veckans möte med ÖSK.

Orsaken: En utebliven straff när Anton Tinnerholm blev nedriven i straffområdet.

När ÖSK och Malmö på nytt spelat oavgjort, 1-1 på Behrn arena, dundrade Hareide mot domaren - nu Martin Strömbergsson - igen.

Anledningen den här gången: Markus Rosenbergs fick bollen i nät vid ställningen 1-1 - men blåstes av för offside. Hareide menar att ÖSK-backen Patrik Haginge var i linje med landslagsmannen.

- Vi gör två mål men får tyvärr ett felaktigt bortdömt. Vårt andra mål skulle blivit godkänt. Det ligger en kille (Haginge, reds. Anm) nedanför linjen. Domaren godkänner målet men linjemannen vinkar, säger Hareide i C More.

Hareide försökte efter matchen ta sig in i domarrummet för att diskutera med Strömbergsson. Men tränaren stoppades och blev ombedd att "hålla tyst" av en funktionär i Behrn arenas katakomber.

Norrmannen anser att MFF nu berövats två trepoängare mot ÖSK.

- Det var inte ens nån konferens hos domarna. Sist mot Örebro vinkade linjemannen för straff men domaren blåste inte straff, och de konfererar inte utan bara via intercom. Det känns konstigt. Vi är besvikna, vi jagar och har tappat fyra poäng. Vi jobbar hårt för tre poäng men får bara kryss.

Mer läsning

Annons