Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hasani ville se utvisning

Shpetim Hasani revs ner av Assyriskas målvakt Robin Malmkvist.
Han fick straff men ville också se en utvisning.
– Domarna har inte haft någon bra nivå sista tiden, säger ÖSK-anfallaren.

Annons

Det var i den 20 minuten som Shpetim Hasani föll i duell med en utrusande Robin Malmkvist. Domare Antti Kanerva dömde straff och gult kort. Hasani tyckte att det borde varit frilägesutvisning.

– Om vi fick frilägesutvisning mot Hammarby så tycker jag det är samma sak nu. Man vill inte säga någonting egentligen, men den här sista tiden har domarna inte haft någon bra nivå. Hoppas det blir bättre framöver, säger Hasani.

Anfallaren var involverad i mycket även om han själv inte gjorde några mål den här gången. Inte minst dominerade han i luftrummet med sitt huvudspel.

– De är stora och starka så jag visste att det skulle bli mycket kamp. Det var vi mentalt förberedda på, säger Hasani som ändå är nöjd med matchen som helhet.

– Jag har några lägen som jag skulle gjort lite bättre. Då tänker jag på inlägget i andra där jag nickade i ribban. Men annars tycker jag att jag gör en bra insats.

När Ahmed Yasin hade gett ÖSK ledningen i den 90:e minuten med sitt andra mål för kvällen fick Hasani kliva ner och hjälpa till som mittback.

– Det blev någon juniormatch som mittback när jag var i Turkiet, annars har jag inte spelat det så mycket. Men när vi ledde på slutet var tanken att om de flyttade upp en mittback så skulle jag gå ner och hjälpa backlinjen. Det gäller att rensa undan lite bollar och det fungerade bra, säger han.

Segern innebär att ÖSK lyfter igen efter två raka kryss. Det börjar se riktigt bra ut i toppen av tabellen, särskilt som toppkonkurrenten Sundsvall bara fick oavgjort hemma mot Örgryte. Men om ni trodde att ÖSK-spelarna tar ut någonting i förskott så får ni tänka om.

– Det var viktigt för oss men vi försöker att inte tänka på vad de andra lagen gör. Vi har saken i egna händer. Vinner vi bara våra matcher så kan konkurrenterna inte komma ikapp. Men det är sju matcher kvar. Vi får ta det som en cupmatch och försöka vinna varje gång, säger Hasani.

Mer läsning

Annons