Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen Maic Sema i ÖSK-truppen mot Norrtälje

Maic Sema saknas i ÖSK-truppen även till lördagens cupmöte med Norrtälje på bortaplan.

Annons

Maic Sema vandrar av planen tillsammans med ÖSK:s kiropraktor Sam Masih efter fredagens träning på Behrn arena.

Maic Sema har haft känningar i höften, en form av "muskelproblematik", och fanns inte med i truppen mot Åtvidaberg förra helgen.

Nu missar han även ÖSK:s andra cupmatch, mot division 2-laget Norrtäje.

– Maic känner sig bättre och kunde vara med och träna för fullt i dag, men vi har också respekt för att han haft en vecka då han inte tränat för fullt, säger ÖSK:s assisterande tränare Axel Kjäll.

Samtliga 22 spelare tränade på Behrn arena på fredagen, men bara 18 får åka med till Norrtälje.

Utöver Maic Sema gallras även Patrik Haginge, Carl Ekstrand Hamrén och nyförvärvet Divine Naah bort.

– När det gäller Divine är det tveksamt om han hinner bli spelklar. Haginge kör extraträning och är inte med och Carl Ekstrand Hamrén har varit sjuk, förklarar Axel Kjäll.

Johan Mårtensson kör för fullt på fredagens träning efter sina ljumskbesvär.

– Ja, han gjorde ett bra inhopp sist. När han kom in så började vi kontrollera matchen bättre, även om vi släppte in ett mål i slutet. Det känns jättekul att han med och han är så klart högaktuell för att starta och så får vi se om det blir så, säger Kjäll.

ÖSK kryssade mot Åtvidaberg (1–1) och måste nu sannolikt besegra Norrtälje och Häcken för att gå vidare till kvartsfinal i svenska cupen.

Häcken besegrade Norrtälje med 4–0 på bortaplan i lördags.

– Vi mötte dom för ett och ett halvt år sedan i kvalet till svenska cupen (3–0-seger för ÖSK). Vi har sett deras match mot Häcken då de fick jobba mycket med sitt försvarsspel på egen planhalva. Men matchen levde fram till att "Crespo" (förre ÖSK-spelaren Alhassan Kamara) tryckte in en hörna i 48:e minuten, säger Kjäll.

ÖSK-truppen mot Norrtälje: Oscar Jansson, Brendan Hines-Ike, Logi Valgardsson, Ferhad Ayaz, Victor Sköld, Nahir Besara, Alfred Ajdarevic, Jonathan Lundberg, Michael Almebäck, Martin Lorentzson, Johan Mårtensson, Sebastian Ring, Filip Rogic, Yannis Mbombo, Nordin Gerzic, Michael Omoh, Anton Fagerström, Arvid Brorsson.

Avspark 14.00, lördag, i Norrtälje.

Mer läsning

Annons