Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Jag är arg men ska ge allt"

Bänkad och frustrerad. Nu talar ÖSK-stjärnan Valdet Rama ut i NA om sin tuffa start på årets allsvenska.

Annons

–Självklart är jag inte glad som läget blivit. Men jag kan lova att alltid ge 100 procent för ÖSK så länge jag är kvar, säger han.

"Måste få spela"Hans nye agent Oliver Cabrera gick i går ut och uttalade sig om att fjolårets bäste målskytt i ÖSK måste hitta en ny klubb så snart som möjligt.

- Ja, det som hänt de senaste veckorna har inte varit positivt för min utveckling, medger Valdet Rama.

-Jag är 24 år och känner att jag måste få spela matcher. Men jag har inget konkret alternativ. Till dess kommer jag att jobba stenhårt på varje träning och ge maximalt varje gång jag får chansen på planen.

Steg på vägenHans kontrakt med ÖSK går ut sommaren 2013.

–Redan när jag skrev på var jag tydlig med att Örebro skulle bli ett steg på vägen i min karriär. Flera andra klubbar var intresserade men jag fick direkt ett gott intryck och här har jag min kusin och farbror. Jag gillar stan, folket och fansen.

- Hur framtiden blir vet ingen. Jag kanske stannar kontraktstiden ut, det är jag beredd på. Men jag är ju inte är nöjd om jag inte får spela, säger Valdet Rama.

Bänkad mot KalmarBorta mot Djurgården gjorde han årets första mål. Men var också delaktig i de två baklängesmålen. Efteråt uttalade sig tränaren Sixten Boström kritiskt om de avgörande situationerna.

–Det han sa om mig var inte bra men han bestämmer hur han vill framföra sina åsikter. Jag försökte göra mitt bästa. Jag kan göra fel men fotboll är fotboll.

I omgången efter var Valdet Rama bänkad utan att komma in när ÖSK jagade mål framåt mot Kalmar.

– Klart jag inte var nöjd med det.

Fick du någon förklaring av Sixten Boström?–Nej. Han är tränaren, det är hans filosofi som gäller. Om han bestämmer sig för att spela på ett visst sätt är det bara för mig att acceptera det. Jag är arg nu men måste bara jobba vidare.

Läs hela intervjun med Valdet Rama i torsdagens NA, papperstidningen!

Valdet Rama

Ålder: 24 år.

Längd/vikt: 182 cm/77 kg.

Allsvenska matcher: 35 (i år 6).

Mål: 9 (i år 1).

Mer läsning

Annons