Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart: Crespo opereras

ÖSK:s anfallare Alhassan "Crespo" Kamara tvingas till operation för den knäskada han ådrog sig i träningsmatchen mot Vålerengen.

Annons

ÖSK-supportrarna höll andan när viktige anfallaren Alhassan "Crespo" Kamara tvingades ut på bår i söndagens träningsmatch mot Vålerengen på Behrn arena. Nu har Crespo undersökts och det står klart att han behöver opereras.

– Det har konstaterats en meniskskada i höger knä. Alhassan Kamara kommer inom kort att genomgå en operation, säger Ulf Nordström till klubbens hemsida.

Hur länge han blir borta är enligt klubben för tidigt att säga någonting om. Positivt var i alla fall att det inte handlar om en korsbandsskada. 21-årige Crespo, som gjort tio mål på 23 matcher i ÖSK-tröjan, säger så här om beskedet till klubbens hemsida:

– Allt händer av en anledning och det hade kunnat vara mycket värre. Det ska bli skönt att få operationen gjord och jag lovar att jag kommer jobba hårt för att komma tillbaka så snabbt som möjligt. Jag vill också passa på att tacka ÖSK-fansen för alla hälsningar och stöd som jag känt sedan matchen igår.

Läs mycket mer om Crespos skada i tisdagens NA, papperstidningen! Den kommer du också att kunna köpa som e-tidning via länken nedan.

Mer läsning

Annons