Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Knockad av sin egen kapten

Han försökte få tag i sin markering - men blev knockad av sin egen lagkapten. Och utbytt för säkerhets skull.

Annons

Daniel Björnquist hade, liksom ÖSK i stort, en jobbig kväll på måndagen. Men inte mer ont i huvudet än de flesta av sina medspelare efter den nesliga 1-3-förlusten.

- Nej då, det är ingen fara med mig. Jag har lite ont i käken, men det verkaer inte vara någon hjärnskakning, säger "Dajje".

Det var på övertid i första halvlek som olyckan var framme. En boll in mot ÖSK:s straffområde, som Björnquist, Eidur Sigurbjörnsson och lagkaptenen Robert Åhman Persson alla gick på.

- Jag vet inte riktigt vad som hände. Min markering var på andra sidan om "Robban", jag försökte komma dit men åkte på en smäll mot käken. Han trodde att det var hans armbåge som fällde mig, säger Björnquist.

"Han" var alltså Åhman Persson, som givetvis delade ut smällen helt utan att mena det. Björnquist blev liggande i eget straffområde, och Åhman Persson var snabb att kalla på hjälp.

- De säger att jag var borta, men jag vet inte. Jag tycker att jag var med, och läkaren har kollat nu och inget tyder på att jag fått en hjärnskakning.

"Dajje" reste sig efter en liten stund och tog sig av banan för egen maskin. Men andra halvlek fick han se från bänken. In kom i stället Christoffer Wiktorsson.

- Vi gör en riktigt dålig match. Lyfter oss lite i andra, men det är som att något fattas. Vi måste kanske gå in tuffare, ge hundra i varje närkamp. Det kändes inte riktigt som att vi var där i dag, säger Björnquist.

Som förhoppningsvis är redo för spel igen då ÖSK ställs mot AIK på Friends på söndag.

Mer läsning

Annons