Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ljung hyllar ÖSK-supportrarna

Storpublik väntas mellan ÖSK och Hammarby när de båda lagen möts på Behrn arena i kväll. Något som gör att Örebrotränaren Peo Ljung väljer att hylla sitt lags supportrar.
– De ger oss ett fantastiskt stöd, säger han.

Annons

Het match inte bara sett till tabelläget. ÖSK och Hammarby har redan fått sina fans att styra sina planer mot Behrn arena i kväll. Över 7 000 biljetter är redan sålda, vilket NA berättade om i fredags.

- Det är jättekul. Alla vill alltid att det ska vara fullt på ”Behrnabeu” när vi spelar, säger Peo Ljung.

Ljung berättar att han och spelarna tycker att stödet varit fantastiskt under årets säsong. Och att det varit en av anledningarna till att ÖSK:s framgångar under serien. Såväl borta som hemma.

– Fansen har gjort ett jättebra jobb de som stöttas oss hittills. Både på hemma- och bortaplan. Det har vart kanon. Det har varit en faktor att vi haft det stödet vi haft i ryggen.

Supportrarna är också något som Ljung hoppas på när serien börjar gå mot sitt slut.

– Jag hoppas att örebroarna kommer hit och stöttar oss i de hemmamatcher som återstår. Jag hoppas verkligen att alla kommer hit och blir den där ”tolfte spelaren” när vi går in i de viktiga veckorna som återstår. Det är jätteskönt att ha publikens stöd i ryggen.

I kvällens match mot Hammarby blir ÖSK-supportrarna extra viktiga. Tre busslaster med ”Bajenfans” väntas.

Då vill Peo Ljung se att Örebropubliken tar sig tid att ta sig ned till Eyrafältet och besegrar Hammarbys dito i kampen på läktarplats.

– Vi vet att det blir ett rätt så stort antal supportrar från Hammarby. Då vill jag att vi svarar på det och ökar vårt antal i en så pass viktig match, säger Ljung.

Hammarbysupportarna förväntas precis som ÖSK:s fans att ladda upp på barer vid Stortorget.

Mer läsning

Annons