Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

NA-tv: ÖSK sist i allsvenskan

Efter 0-2 hemma mot Elfsborg är Örebro SK sist i allsvenskan.
Och enda lag utan seger.

Annons

8 023 åskådare på Behrn arena fick se Elfsborg få en drömöppning. Redan i sjätte minuten gav Stefan Ishizaki boråsarna ledningen - från 61 meter!

ÖSK-målvakten Tomer Chencinski var långt utanför sitt eget straffområde och rensade undan en boll. Ishizaki var kvicktänkt och skickade i väg bollen från egen planhalva. Bollen studsade in i det tomma ÖSK-målet när Chencinski inte hann tillbaka.

- Osannolikt mål. Det kommer att dröja många år innan vi får se ett sådant igen, det kan jag garantera, säger NA:s fotbollsexpert Pelle Blohm.

Amadou Jawo ökade på till 2-0 i början av den andra halvleken, fint framspelad av Oscar Hiljemark, och gästerna kontrollerade sedan matchen fullständigt. Kunde ha gjort både 3-0 och 4-0.

ÖSK, utan avstängda Magnus Wikström och Tobias Grahn, gjorde ett dubbelbyte och Josef Ibrahim gav laget ny energi. Var dessutom inblandad i en straffsituation.

Eftersom Göteborg besegrade Häcken med 2-1 är ÖSK nu sist i allsvenskan med tre poäng på fem matcher. ÖSK är också enda lag som ännu inte tagit en seger.

ÖSK möter närmast Gif Sundsvall borta på söndag.

Klicka på bilden ovan för att se NA-tv med Mohammed Saeid, som efterlyser bättre passningsspel från ÖSK.

Läs mycket mer i tisdagens NA, papperstidningen!

Klicka här för att se  NA:s matchrapportering.

Mer läsning