Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

NA-tv: Sobralenses succé lyfter ÖSK 

Nyförvärvet Daniel Sobralense gjorde sina första mål i ÖSK-tröjan. Ordnade tillsammans med Daniel Gustavsson segerfest när Brommapojkarna besegrades med 3-1 på Behrn arena.

Annons

Klicka på bilden ovan för att se Sobralenses firande vid ÖSK-klacken och intervjuer med målskyttarna i NA-tv.

ÖSK hade lyckats jobba sig ifrån det jobbiga bottenträsk som Brommapojkarna traskat runt i sedan den allsvenska starten.

Och ÖSK visade direkt från avspark varför de inte är ett bottenlag medan dess att BP får vänja sig med en veckoprenumeration på sistaplatsen.

Den största skillnaden mellan lagen var ÖSK:s Daniel Sobrealense. Inlånet från Göteborg dunkade in sitt första mål i ÖSK-tröjan när han i den 29:e matchiminuten stänkte in sin egen retur från nära håll.

Men hans sköna frredagsmys var inte över där. Efter paus höll han sig framme igen efter en retur. Den här gången på Alhassan ”Crespo” Kamaras nick efter fint förarbete av Ahmed Yasin.

BP var nere för räkning. Gjorde ett tappert försök att ta sig upp på fötter igen genom att reducera med drygt 20 minuter kvar.

Men, så var det som så att ÖSK hade Daniel Sobralense i truppen. Han spelade fram till inhoppande Daniel Gustavsson som efter en löpning på 60 meter kunde runda två backar och BP:s burväktare innan han la in avgörandet.

Klicka här för att komma till matchrapporten.

NA:s Johan Arvidsson direktrapporterade från matchen.

Läs mycket mer om matchen ilördagens NA, papperstidningen, som du även kan köpa här nedan som e-tidning under lördagen!

Mer läsning