Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

NA-tv: Stjärnan klar för ÖSK

ÖSK har klart med ännu ett nyförvärv. 
Under torsdagen presenterade klubben en mycket välmeriterad mittfältare.

Annons

Det handlar om Robert Åhman-Persson som närmast kommer från AIK. NA berättade redan i början av november om klubbens intresse för honom och under torsdagen blev övergången officiell. Tidigare i karriären har han också representerat Malmö FF och danska Viborg. 26-åringen hade flera andra alternativ men valde att skriva på ett, som det heter, flerårigt avtal med Örebro SK.  

– Jag ser fram

emot att få representera ÖSK, bidra till laget och utvecklas på det personliga planet. Det har funnits intresse från klubbar i Sverige och utomlands men det var helheten i Örebro som lockade mig. ÖSK som förening har något spännande på gång och det ska bli roligt att vara med på den resan. Jag har fått väldigt bra intryck av hela tränarstaben, teamet runt laget känns väldigt professionellt, säger Robert Åhman Persson i ett pressmeddelande. 

Robert Åhman-Persson, eller kort och gott" RÅP" som han också kallas, befinner sig utomlands på semester för tillfället och ansluter tll ÖSK-truppen i januari efter julledigheten.  

Huvudtränaren Peo Ljung om värvningen:

 – Förutom Roberts kvalitéer som spelare och person är hans erfarenhet från allsvenskan oerhört värdefull. Vi räknar med att Robert kommer att vara en viktig kugge i centrallinjen. Han har en brinnande vilja att fortsätta utvecklas och fortsätta förbättra sig och det är precis de spelarna vi vill ha. Vi är glada över att ÖSK och miljön kring laget motsvarar hans förväntningar, säger han i pressmeddelandet.

ÖSK har tidigare gjort klart med ex-AIK:aren Daniel Gustavsson. Klubben förhandlar också om AIK-anfallaren Alhassan "Crespo" Kamara som varit i ÖSK på lån i två serjourer.

Klicka på bilden ovan för att höra vad Thomas Nordahl har att säga om nyförvärvet i NA-tv.

Läs mer om värvningen i fredagens NA, papperstidningen! Den kommer du också att kunna köpa som e-tidning via länken nedan.

Mer läsning