Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nordin förlänger - i fem år

Nordin Gerzic förlänger med ÖSK – i fem år.
- Det känns väldigt skönt att det är klart. Jag trivs oerhört bra i Örebro och ÖSK, säger han i ett pressmeddelande.

Annons

Nordin Gerzic kontrakt med ÖSK skulle ha gått ut efter den här säsongen. Länge var det osäkert om det örebroaren skulle skriva på, och det ryktades om intresse från bland annat Malmö FF. Men nu står det klart att Nordin Gerzic väljer att skriva på ett nytt kontrakt. Och det är inget kort kontrakt – förlängningen sträcker sig över de fem kommande åren.

- Det känns väldigt skönt att det är klart. Jag trivs oerhört bra i Örebro och ÖSK. Klubben satsar framåt på alla plan och det är klart jag vill vara med på den resan. ÖSK är klubben i mitt hjärta. Jag har diskuterat detta med min familj och alla har känt att ÖSK var den absolut bästa lösningen, säger Nordin Gerzic i ett pressmeddelande.

- Nordin är en av våra största profiler och har tagit stora steg i sin utveckling de senaste åren. Därför känns det naturligtvis riktigt bra att vi nu kommit överens om ett 5-års avtal där vi ser Nordin som en viktig byggsten för vårt framtida lagbygge. Han har hela tiden sagt att det är i ÖSK han vill spela och detta visar också att han har ett stort ÖSK-hjärta, säger Lennart Sjögren.

Läs mycket mer i onsdagens NA, papperstidningen!

Mer läsning

Annons