Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nordin: "Höll på att svimma"

ÖSK tappade segern med två sekunder kvar.Nordin Gerzic trodde knappt sina ögon.- Jag höll på att svimma när bollen gick in, säger han.

Annons

ÖSK stred mot topplaget Malmö FF och såg ut att gå mot seger. Daniel Gustavssons 1-1 och Kalle Holmbergs ledningsmål betydde 2-1 för ÖSK – en ställning som stod sig när klockan tickade upp på tilläggstid.

Men med bara sekunder kvar av extratiden fick Agon Mehmeti en tå på ett inspel och tryckte dit 2-2.

- Man kan inte vara nöjd. Det går aldrig att vinna en bortamatch när man släpper in två så enkla mål som vi. Det är helt omöjligt, säger Nordin Gerzic.

Han stod i straffområdet när bollen letade sig hela vägen in till en fristående Mehmeti som inte gjorde något misstag.

- Jag höll på att svimma. Det kändes som att det var lugnt, och när bollen gick skrek jag till domaren att blåsa. ”Tre sekunder kvar”, skrek han. Sedan gjorde dom mål. Den är jobbig, säger Gerzic.

ÖSK:s härförare trivdes på det centrala mittfältet tillsammans med Daniel Nordmark och Robert Åhman Persson. Nordin vann mycket boll och testade även bössan från långt håll.

- Jag är i rätt form nu. Nordmark och Råp gjorde också ett jäkla jobb. Även om vi förlorade mot Djurgården var det en bra match, och det kändes bra nu också. Men det går inte att bara göra bra matcher, man måste få med sig poäng också.

Nordin Gerzic menade dock att MFF kunde fått straff efter två diskutabla situationer i första halvlek.

- Den första är ingen straff. Men den andra…den går att diskutera, säger han och flinar.

Tränaren Alexander Axén var dämpad på presskonferensen efteråt.

- Jag är superbesviken att vi bara får en poäng, om man nu kan vara det. Men på det sättet som det blir. Men det är klart att det är rättvist, säger han.

Men ”Alec” berömmer sina spelare.

- Jag är trasig. Jag tycker synd om spelarna, de gör exakt det vi kan göra i dagsläget. De sliter som djur, säger ÖSK-tränaren.

Mer läsning

Annons