Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny amerikan tränar med ÖSK

Två nordamerikaner provtränar redan med Örebro SK. I dag anslöt en tredje: Högerbacken Jonathan Borrajo, en 24-årig amerikan som tillhör norska HamKam.

Annons

Jonathan Borrajo, som har både amerikanskt och spanskt pass, har de två senaste säsongerna spelat i norska Hamarkameratene, HamKam, och var i fjol med att ta upp laget från division 2 till adeccoligaen, den norska motsvarigheten till superettan, där han i år fått speltid i 26 av 30 matcher men inte svarat för något mål.

Borrajo hade en framgångsrik high school- och college-karriär men lyckades inte bli draftad av någon MLS-klubb. Istället inleddes seniorkarriären i Real Maryland Monarchs i USL-PDL, den amerikanska fjärdeligan, där han spelade 31 matcher under två säsonger innan han valde att prova lyckan i Norge.

Provtränade med Walsall

Förra vintern provtränade Borrajo med superettanlaget Ljungskile och engelska tredjedivisionsklubben Walsall utan att lyckas spela sig till något kontrakt.

Sedan tidigare provtränar målvakterna Josh Wicks, USA, och Tomer Chencinski, Kanada, med ÖSK.

Samtidigt har Ahmed Yasin fått tillåtelse av ÖSK att lämna novemberträningen för att istället ansluta till ett läger med Iraks U23-landslag som i slutet av november ska spela OS-kval.

Jonathan Borrajo provtränar med Örebro SK.

Mer läsning

Annons