Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nye ÖSK-anfallaren missar premiären

Nye jamaicanen Michael Seaton missar ÖSK:s allsvenska premiär i morgon.

Annons

Sista minuten-värvningen Michael Seaton är inte spelklar i söndagens allsvenska premiär mot IFK Norrköping på Nya Parken. Fortfarande saknar den jamaicanske landslagsanfallaren det nödvändiga arbetstillståndet och under påskhelgen ligger arbetet nere på migrationsverket i Norrköping.

- Vi har fått ett svar att ansökan har kommit in men sen är det ingen som tagit ärendet ännu, säger Magnus Sköldmark i ÖSK.

- Vi hoppas att han kan vara med i hemmapremiären mot Göteborg på onsdag men det vet vi inte än. Det normala är att det tar allt från tio dagar till tre veckor och det är turordning som gäller. Man vill gärna tro att vi är den enda klubb som skickat in men det är rätt många klubbar som gör, fortsätter Sköldmark.

ÖSK:s startelva i premiären: Oscar Jansson – Daniel Björnquist, Eidur Sigurbjörnsson, Erik Moberg, Logi Valgardsson – Ahmed Yasin, Nordin Gerzic, Robert Åhman Persson, Daniel Gustavsson – Marcus Pode, Kalle Holmberg.

På bänken: Jacob Rinne (mv), Patrik Haginge, Ayanda Nkili, Sam Mensah, Christoffer Wiktorsson, Daniel Nordmark, Christer Lipovac, Sebastian Ring.

Trolig startelva i Norrköping: David Mitov Nilsson – Linus Wahlqvist, Andreas Johansson, Filip Dagerstål, Christopher Telo – Nicklas Bärkroth, Daniel Sjölund, Alexander Fransson, Arnor Ingvi Traustason – Emir Kujovic, Christoffer Nyman.

Mer läsning

Annons