Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nytt tryck på ÖSK-spelarna

ÖSK visade upp en nyhet i samband med matchen mot Örgryte. På vissa spelartröjors framsida fanns åter ett företagsnamn tryckt.

Annons

I februari avslutade ÖSK och huvudsponsorn Malmbergs elektriska sitt mångåriga samarbete. Därmed tappade klubben en stor intäktskälla. En annan synlig effekt var att  matchstället blev utan framträdande reklam på tröjans framsida.

De elva första omgångarna av årets seriespel har den ytan fortsatt att vara tom. Men när spelarna gjorde entré på Behrn arena mot Örgryte på fredagskvällen fanns plötsligt ett företagsnamn tryckt på matchtröjan. Åtminstone på ett par spelares bröstkorg.

- Det stämmer att vi nu har kommit överens med en partner om en delförsäljning av den tröjplatsen, bekräftar Jan Karlsson, ÖSK:s vd.

Det aktuella företaget, som finns i vitvarubranschen, har köpt plats på en tredjedel av truppens drygt 20 spelartröjor.

- Ja, sju tröjor är nu bokade. Vår förhoppning är att vi snart kommer att göra en uppgörelse med ytterligare två företag under den här säsongen, säger Jan Karlsson.

- Som vi tidigare sagt är vår ambition att nå långsiktiga uppgörelser i den här frågan. Därför har det fått ta lite tid. Men det här är en lösning som passar bra med vår inriktning.

Mer läsning

Annons