Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Olsen hoppas på spel mot TFF

Gårdagens poäng mot IFK Göteborg kan ha varit dyrköpt. Såväl Michael Almebäck som Kim Olsen tvingades kliva av planen skadade. Dessutom är Nordin Gerzic avstängd i nästa match.
– Men jag hoppas kunna spela mot Trelleborg, säger Olsen.

Annons

Redan efter några minuter fick Kim Olsen sin första smäll som renderade i en rejäl blåtira över vänster öga. Värre blev det i slutet av första halvlek när Olsen landade olyckligt efter en duell och fick hela tyngden på höger häl.

– Det blev ungefär som Michael Almebäcks smäll i Spanien, förklarar Olsen som tvingades lämna planen strax efter halvtidsvilan.

– Just nu har jag jäkligt ont, men det är fyra dagar till nästa match och jag hoppas kunna spela mot Trelleborg, säger Olsen.

En säkerhetsåtgärd

Michael Almebäck fick känningar i vänster lår och klev ut efter en halvlek. Enligt tränaren Sixten Boström var det en säkerhetsåtgärd och även Almebäck hoppas på spel på måndag.

I stället för Almebäck fick Bertin Zé hoppa in i hetluften som mittback och klarade den uppgiften galant. Trots att underlaget knappast var gynnsamt för kameruniern.

– De spelare som kom in klarade sina uppgifter väldigt bra, tycker Sixten Boström om Bertin Zés och comebackande Roni Porokaras inhopp.

Saknade löpningar

Sixten Boström sammanfattade:

– Det var en bra fotbollsmatch även om den slutade 0–0. Starkt att visa att vi kan spela fotboll oavsett underlag. Bedoya gjorde otroligt mycket jobb och skapade ytor, men däremot hade vi för lite löpningar av våra anfallare.

Mer läsning

Annons