Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ÖSK-anfallarens skadeproblem

Skadeproblemen fortsätter förstöra för William Atashkadeh. Mot Gais blev han inbytt i den 56:e minuten – och tvingades avbryta matchen bara 16 minuter senare.

Annons

-  Det är tungt som fan att bli skadad och förlora på det här sättet, säger Atashkadeh.

Han stod över matcherna mot Elfsborg och Sarajevo efter att ånyo fått problem med sin ljumske. En skada som har funnits där till och från sedan han kom till ÖSK från IFK Göteborg i vintras. Och samma ljumskskada gjorde sig alltså påmind mot Gais.

- Jag hade kört två träningspass i veckan och det kändes bra. Men så högg det till när jag slog till bollen, säger Atashkadeh.

Haft problem längeNu väntar två-tre veckors rehabilitering.

- Det är ingen idé att gå igång för tidigt nu när jag har slagit upp det igen, säger han.

Skador och William Atashkadeh forsätter därmed att vara synonymer under den här säsongen. Det har faktiskt gäckat 19-åringen under hela hans seniorkarriär.

- Jag har haft problem sedan jag kom upp på A-lagsnivå. Jag har haft mycket otur, samtidigt som jag ibland har offrat mig själv på ett dåligt sätt genom att spela med känningar suckar Atashkadeh.

- Jag har aldrig fått en hel säsong bakom mig. Jag hinner aldrig bli 100 procent, det är alltid något. Jag skulle behöva få en riktigt bra försäsong i lugn och ro, utan stress. Vila sköter jag, men jag behöver få en hundraprocentig kropp som håller och få kontinuitet, säger Atashkadeh.

Mer läsning

Annons