Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ÖSK bryter med landslagsman

Anfallaren Michael Seaton lämnar ÖSK.Jamaicanen åker hem på söndag.- Managern tycker jag är en ung spelare som inte ska sitta här på bänken, säger han.

Annons

Två starter och två inhopp. Längre än så blev inte Michael Seatons sejour i ÖSK. Den hastigt värvade jamaicanen, som blev klar för ÖSK en timme före transferfönstret stängde, åker tillbaka till USA och DC United på söndag.

ÖSK väljer att inte fullfölja lånet med landslagsmannen.

- Jag har lärt mig mycket av att vara här. Men tyvärr började det inte bra och jag fattar ju nu att det är business som gör att jag åker. Men jag lämnar ändå med en positiv känsla, säger han.

19-åringen hoppade in i hemmapremiären mot Göteborg och fick starta borta mot Falkenberg och hemma mot Sundsvall hemma. Men därefter blev det bara ytterligare ett inhopp, i 72:a minuten hemma mot Gefle.

- För tre dagar sedan kom Magnus Sköldmark och sa till mig att jag inte skulle komma tillbaka efter uppehållet. Men han sa det bra, det var inte ”nu bryter vi kontraktet för att du är usel” utan han sa många positiva saker.

Anfallaren är inte nöjd med sin egen prestation i allsvenskan. Så här långt är han mållös och har bara mäktat med två avslut.

- Om jag ska vara ärlig borde jag ha gjort minst tre mål. Men sedan har det blivit mycket spel i U21, säger han.

Mer läsning

Annons