Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ÖSK-duo på väg till Degerfors?

(UPPDATERAD) Christoffer Wiktorsson bytte Degerfors mot ÖSK.
Nu kan Robin Staaf och Per Johansson vara på väg åt motsatt håll, enligt Karlskoga-Kuriren.
Men Staaf dementerar uppgifterna.
–  Jag har inte haft det minsta kontakt med Degerfors och jag har absolut inte varit där, säger han till NA.

Annons

Emil Berger och Christoffer Wiktorsson har under uppmärksammade former gått från Degerfors till ÖSK under det senaste året. Det händer däremot mycket sällan att någon vitsvart tar samma väg – men åt andra hållet.

Nu är det dock på väg att hända. På tisdagen skriver Karlskoga-Kuriren om Degerfors påstådda intresse för allroundspelaren Per Johansson och anfallaren Robin Staaf. Två spelare som fått begränsat med speltid i år. ÖSK-duon ska ha besökt superettan-klubben under måndagen. Uppgifter Per Johansson inte ville bekräfta.

– Klart man ser sig om vilka alternativ som finns. Jag har inte fått så jättemycket speltid i ÖSK och kan tänka mig att flytta, säger han.

Kan Degerfors vara ett alternativ?– De har gjort det bra och är ett bra lag. Jag har tittat lite på dom, mina lagkompisar Emil Berger och Simon Nurme har ju ett förflutet där, säger Johansson till KK.

Degerfors tränare Patrik Werner säger att det pågår diskussioner med flera presumtiva nyförvärv, men vill inte namnge spelarna. I samma text dementerar även skyttekungen Peter Samuelsson, som ryktesvägen påståtts jagas av ÖSK, en eventuell flytt till Örebro.

– Det har jag inte hört någonting om, det är bara lösa rykten, säger han.

Robin Staaf var förvånad när han såg att ryktet dök upp. Enligt honom är det taget ur luften.

– Jag har inte haft det minsta kontakt med Degerfors och jag har absolut inte varit där, säger han till NA.

Mer läsning

Annons