Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ÖSK förlänger med Wirtanen - och bjuder hit Mäntylä på nytt

Flera spelare i ÖSK-truppen sitter på utgående kontrakt. Nu är det i alla fall klart att klubben förlänger med finländaren Tommy Wirtanen. Dessutom bjuds Tero Mäntylä hit på ytterligare ett provspel.

Annons
Tommy Wirtanen.

ÖSK har kommit överens om ett nytt avtal med Tommy Wirtanen som sträcker sig till och med säsongen 2012. Under våren har Wirtanen mest agerat inhoppare och har spelat totalt sju matcher samt gjort ett mål i 3-1-segern borta mot Gefle.

– Vi är väldigt glada att vi nu är överens med Tommy om en förlängning. Tommy har med sina kvalitéer visat att han är mycket värdefull för oss då han är användbar på flera positioner. Dessutom har han en intressant snabbhet som gör att han skapar mycket chanser för sig själv och för sina medspelare, säger ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren i ett pressmeddelande.

Det är även klart att ÖSK på nytt kommer att bjuda hit den finländske mittbacken Tero Mäntylä, som var och provtränade med klubben så sent som i förra veckan. Mäntylä kommer hit den 21 juli och stannar i tre dagar.

– Tero är bra skolad och en back som läser spelet väldigt bra. Dessa egenskaper gör att vi vill titta närmare på honom, säger Sjögren till NA.

Läs mer i lördagens NA, papperstidningen!

Kontrakt som går ut 2010:

Peter Westman

Magnus Wikström

Fredrik Nordback

Samuel Wowoah

Eric Bassombeng

Bertin Zé

Magnus Kihlberg

Oskar Johansson

Patrik Anttonen

Michael Jidsjö

Roni Porokara

Paulinho (Lånekontrakt)

Mer läsning

Annons