Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ÖSK kan tänka sig att sälja Nordin i Sverige

IFK Göteborg ryktas vilja ha ÖSK:s Nordin Gerzic. Inget bud är lagt enligt sportchef Lennart Sjögren. Men ÖSK ser möjligheten att sälja vidare mittfältaren i Sverige.
– Om det är tillräckligt intressant för båda parterna, säger Sjögren till NA.

Annons

Kvällen innan nyårsafton kom uppgifterna som slog till i Fotbollsverige. Enligt fotbolldirekt.se hade IFK Göteborg lagt ett bud på ÖSK-stjärnan Nordin Gerzic. Uppgifterna dementeras av Lennart Sjögren.

– Det finns inte så mycket att säga egentligen. Jag har också läst om det men att Göteborg skulle ha lagt ett bud stämmer inte, säger han,

I somras skrev Gerzic på ett femårsavtal med ÖSK. Ett avtal som inte hindrar honom från att gå till IFK Göteborg. Men förhoppningen från ÖSK:s sida är att mittfältaren ska stanna i klubben under en längre tid.

– I och med att vi tecknade ett femårskontrakt så ser vi en långsiktighet med Nordin i ÖSK. Sedan är det klart att alla spelares dröm är att gå vidare i karriären om rätt förutsättningar dyker upp.

Utesluter inte försäljning

Men Lennart Sjögren utesluter inte att ÖSK skulle kunna sälja vidare Gerzic till en konkurrerande klubb i allsvenskan.

– Det görs ju bevisligen i Sverige, titta bara på Malmö och Ranégie. Om ett bud kommer får vi ta ställning till det om det är tillräckligt intressant för båda parterna.

Läs mer i tisdagens NA, papperstidningen!

Mer läsning

Annons