Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ÖSK krossade Elfsborg

Marcus Pode - hade show när ÖSK krossade Elfsborg och vann med 5-1.

Annons

ÖSK bjöd på en fantastisk show på Behrn arena under söndagseftermiddagen. Trots att man saknade den avstängda trion; Alhassan "Crespo" Kamara, Ahmed Yasin och Nordin Gerzic, så tog verkligen ersättarna vara på chansen. ÖSK spelade lekfullt och fantasifullt och hade 2-0 efter den första halvleken efter mål av Marcus Pode och Kalle Holmberg. 

En kvart in i den andra halvleken reducerade Elfsborgsprofilen Anders Svensson med ett lågt skott som passerade Oscar Jansson. Men bara minuter senare, så var det dags för Marcus Pode att presentera sig igen. Det sägs att han aldrig gör fula mål, och detta var sannerligen inte fult. Daniel Sobralense passade fint till Pode i straffområdet, som ur snäv vinkel dundrade in bollen via ribban. En riktig häxpipa till skott. 

Efter det kunde ÖSK enkelt spela av matchen. Både Daniel Gustavsson och inhopparen Mohammed Saeid kunde kontra in var sitt mål. 5-1 är sensationella siffror, om man ser till hur spelet såg i somras. ÖSK klättrar nu upp på sjätteplats i tabellen med tre omgångar kvar.

Eftersom Alexander Axén blev uppvisad på läktaren, senast mot Gefle, fick Axel Kjäll styra från sidlinjen.

Läs mer om matchen i måndagens NA, papperstidningen, som du även kan köpa som e-tidning här nedan!

NA:s Daniel Grozdanovski liverapporterade matchen. Läs hans skrivelser från matchen genom att klicka här !

Mer läsning

Annons