Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ÖSK laddar om med familjeläger

ÖSK-truppen tar nu semester i serieledning. Så här laddar sedan laget i juli inför omstarten.

Annons

Sommarens enda semesterperiod inleds på fredag. Den varar en dryg vecka. Måndag den 8 juli återsamlas spelarna.

– Då har vi ett kom-igång-pass, berättar tränaren Peo Ljung.

Bara för att dagen efter sätta sig på bussen och åka söderut. Målet är Visingsö i Vättern. Där ska klubben hålla ett kombinerat tränings- och familjeläger.

– Spelarna får ta med sig barn och fruar.

Tisdag eftermiddag och onsdag förmiddag viks åt träning. Därefter väntar match mot Huskvarna på onsdag kväll. Torsdag hålls en avslutande träning innan det blir hemfärd samma eftermiddag.

– Sedan är alla lediga fredag-lördag. Men sedan är vi igång med våra vanliga rutiner igen, säger Peo Ljung.

ÖSK letar också en motståndare för ytterligare en träningsmatch kring den 19 juli.

– Vi har inte hittat någon än. Får vi till det vore det fenomenalt. Hittar vi ingen får vi köra en internmatch. Jag stressar inte upp mig över det.

Eftersom arbetet med att lyfta värmeslingorna och byta till nytt konstgräs pågår på Behrn arena hela uppehållet kommer ÖSK att få träna på andra arenor i Örebro hela juli. Och det är enbart naturgräs som gäller. Anledningen är att de två första motståndarna efter omstarten – Jönköping 27 juli och Värnamo 3 augusti – båda har det underlaget.

– Vi letar bästa möjliga gräsplaner. Troligtvis blir det varvat på Brickebacken och Grenadjärvallen, säger Peo Ljung som själv nu närmast kommer att tillbringa sin semester med familjen i Skåne.

Mer läsning

Annons