Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ÖSK-mittfältare testas av Mariehamn

Han har inte fått en sekunds speltid i superettan. Nu kan mittfältaren Josef Ibrahim vara på väg att lämna ÖSK. Den här veckan testas han av finska ligalaget IFK Mariehamn.

Annons

Tidigare under torsdagen lämnade Marcus Astvald för Degerfors. Nu kan ännu en yttermittfältare lämna ÖSK.

Det är Ålandstidningen som skriver att IFK Mariehamn, just nu åtta i finska ligan men med i striden om en Europa league-plats, den här veckan testar Josef Ibrahim, 22.

– Josef har vi bra koll på i och med att han är kontrakterad av Örebro SK, där han spelat med både Tommy Wirtanen och Simon Nurme, säger Mariehamns manager Pekka Lyyski till Ålandstidningen.

Enligt tidningen har Ibrahim tränat med klubben sedan i går, onsdag, och det är inte aktuellt att Mariehamn köper loss honom, snarare handlar det om ett korttidslån över hösten.

Förra hösten var Forwardprodukten Ibrahim utlånad till allsvenska konkurrenten Syrianska.

ÖSK deklarerade under vintern att Ibrahim inte ingår i klubbens framtidsplaner, men hittade ingen ny klubb åt spelaren. Istället har han hamnat djupt inne i tränaren Peo Ljungs frysbox och har bara funnits med i 18-mannatruppen till en enda superettanmatch i år – den borta mot Landskrona den 10 juni.

Läs mer i fredagens NA, papperstidningen!

Mer läsning

Annons