Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ÖSK:s storform håller i sig - vann igen

Crespos magiska målform håller i sig. Tillsammans med Patrik Haginge och Daniel Nordmark ordnade han tre poäng för ÖSK när laget vann med 3-1 mot Falkenberg.

Annons

Alhassan "Crespo" Kamarra är stekhet.

När ÖSK var mer eller mindre utspelat i första halvleken var han ljusglimten. Som bara behövde en sekunds gnistrande för att ge ÖSK ledningen.

En precis djupledspassning från Ahmed Yasin i den 17:e matchminuten förvaltade han lika behärskat som säkert. 1-0. Och det var väl ungefär det ÖSK hade att glädja sig åt efter den första halvleken.

Men smilbanden gick upp allt mer i den andra. Det tack vare en annan Örebrospelare som tycks ha hittat målformen.

Patrik Haginge fick några hårstrån på Daniel Sobralenses frispark, vilket räckte för att ställa Otto Martler i hemmamålet. Matchklockan stod då på 60.

Falkenberg var piskat att gå framåt. Vilket gjorde ytorna stora för ÖSK.

Men då blev det nerv i matchen.

Godsway Donyoh reducerade med fem minuter kvar.

Men till ingen nytta.

Endast två minuter efter det fastställde Daniel Nordmark slutresultatet till 3-1 genom att iskallt rulla in bollen i ett friläge. Hans första mål i ÖSK-tröjan.

Värt att notera är att ÖSK:s superform håller i sig. Segern var lagets femte raka(!) trepoängare. Det gör att laget har den hetaste formen i allsvenskan just nu.

På plats i Falkenberg har NA Anders Uddling. Läs vad han skriver om matchen i morgondagens NA, paperstidningen, som du även kan köpa som E-tidning här nedanför.

Klicka här för att komma till matchrapporten.

Avspark på Falkenbergs IP 16.00. NA:s Jonas Mathsson direktrapporterade. 

Mer läsning

Annons