Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ÖSK tappade segern

ÖSK tappade 1-0-ledning till slutresultatet 1-1 hemma mot Halmstad. Samtidigt räddade Oscar Jansson poängen med en jätteräddning på stopptid.

Annons

ÖSK på kvalplats mot nästjumbon Halmstad med bara två poäng till godo, men med chans att skaffa marginal in i uppehållet. Men ÖSK förmådde inte att ta vara på möjligheten.

En spelmässigt medioker första halvlek höll ändå på att sluta lyckligt för hemmalagets del när Nordin Gerzic vackert knorrade in 1-0. Men han var avvinkad för offside, felaktigt visade reprisen.

Gerzic tog dock revansch när han tidigt i andra halvlek mycket vackert prickade in en frispark alldeles utanför straffområdslinjen. Gerzic första mål för säsongen.

Men ÖSK fick inte jubla allt för länge utan Halmstad kvitterade i den 55:e matchminuten. Junes Barny målskytt efter skott från nära håll.

ÖSK förmådde inte att skapa några hetare chanser efter det. I stället var det Halmstad som var närmast att plocka med sig alla tre poäng hem till Halland. Junes Barny fick nicka ostört från nära håll på stopptid, men Oscar Jansson svarade för en jätteräddning och räddade därmed poängen till ÖSK.

Därmed behåller laget också marginalen på två poäng till just Halmstad. Nu väntar ett uppehåll fram till 4 juli när ÖSK gästar Djurgården.

NA:s Jimmie Larsson och Lasse Wirström direktrapporterade från Behrn arena. Klicka här för att komma till matchrapporten!

Mer läsning

Annons