Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pode redo: "Siktar på söndag"

Skador och sjukdom har sinkat Marcus Podes försäsong en aning. Men på söndag hoppas han vara med i svenska cupen-matchen borta mot Dalkurd.– Denna vecka har jag kört för fullt så jag siktar på det, säger Pode.

Annons
Marcus Pode

Succéspelaren från den starka höstsäsongen för ÖSK, Marcus Pode, har haft sina bekymmer under försäsongen. Han stukade foten i Portugal på Atlantic cup och förra veckan fick han en sväng av influensan, vilket medförde i att han missade den oavgjorda matchen mot Varberg i svenska cupen.

– Det var väl nån släng där med feber. Som tur var hade jag det bara i två dagar ungefär, sedan var det bra, säger Pode.

Ingenting som påverkar formen?– Nej, det tycker jag inte. Då har jag väl mer känt av de stukade foten. Jag var borta två veckor där och sedan kom sjukdomen. Men jag har ändå kommit in i det okej den här veckan och tränat. Det har blivit en del styrketräning och löpning. Förhoppningsvis har man väl inte tappat för mycket.

Dalkurd borta i cupen på söndag. Är du redo då?

– Hoppas att jag är det. Om allt går som det ska så. Nu denna vecka har jag kört på för fullt så jag siktar på det, säger Pode.

På söndag kan du i papperstidningen läsa en intervju med Pode som då berättar om succésäsongen 2014 och sina tankar inför allsvenskan 2015. Den kan du även köpa som e-tidning!

Mer läsning

Annons