Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rangers uppges höja budet

Glasgow Rangers vill ha över Alejandro Bedoya från ÖSK nu – och höjer budet på amerikanen. Det uppger den skotska TV-kanalen STV.

Annons
Alejandro Bedoya.

Den skotska storklubben börjar bli ivrig över att få över amerikanen till klubben nu i stället för i januari. Efter förlusten mot Malmö FF i kvalet till Champions league vill Rangers få klart med minst en ny spelare inför returmötet.

Därför har Glasgow Rangers nu förberett ett nytt bud som uppges ligga på 400 000 pund, drygt 4,1 miljoner svenska kronor, enligt skotska STV. Rangers tidigare bud sägs ha legat på ungefär 3 miljoner kronor – ett bud som ÖSK har nobbat. Och i stället låter den 24-årige amerikanen spela vidare med ÖSK säsongen ut i allsvenskan.

– I en idealisk värld så skulle vi vilja göra en deal med Örebro så att Bedoya kan komma till oss nu, men vi får vänta och se, sade Rangers tränare Ally McCoist till klubbens hemsida i måndags.

"Räknar med Bedoya"

Rangers klubbchef, Gordon Smith, har tidigare sagt att klubben jobbar hårt för att försöka få över Bedoya innan värvningsfönstet stänger, men att det beror på vilken summa ÖSK vill ha för honom.

ÖSK har inte stängt dörrarna för en affär redan nu. Magnus Sköldmark, ansvarig för spelarförsäljningar i ÖSK, säger att man är redo att förhandla men har inte hört något från Rangers sedan det förra budet nobbades.

– Vi räknar fortfarande med att Bedoya spelar vidare med oss i höst. Jag tror mest att det är media som spekulerar om summorna. Men kommer det ett nytt bud så får vi ta ställning till det då, säger han till NA.

Mer läsning

Annons