Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Saeid om framtiden: "Inga kommentarer"

Första allsvenska minuterna sedan den 9 augusti. Men efter sitt inhopp vägrade ÖSK-mittfältaren Mohammed Saeid prata om sin framtid i klubben.

Annons
Mohammed Saeid.

I 73:e minuten, vid ställningen 3–3 mot IFK Göteborg, ropade Axel Kjäll till sig Mohammed Saeid. För första gången sedan bortamatchen mot Mjällby den 9 augusti fick den 23-årige Örebrokillen speltid i allsvenskan när han bytte av Daniel Gustavsson.

Och bara sekunder in i inhoppet kunde Saeid ha blivit målskytt, men mittfältaren missade bollen på Ahmed Yasins inlägg från höger.

– Det kändes att det var ett tag sedan jag spelade i A-laget. Men det var en skön känsla att få speltid även om vi förlorade, säger Saeid som åtta minuter senare såg Lasse Vibe fastställa slutresultatet till 4–3 på en retur.

– Det var en svår match att hoppa in i, det gick fram och tillbaka och var allmänt svårt. Vad ska man säga? Vi kontrollerade inte matchen och det gjorde inte de heller. Vi borde ha vårdat spelet lite bättre, gjort bättre avvägningar när vi skulle gå och när vi skulle hålla tillbaka. Och på slutet fick vi inte till någon riktig forcering, och det berodde nog på att kvaliteten i passningsspelet saknades.

Mohammed Saeid gick från stekhet till iskall samtidigt som ÖSK gjorde den omvända resan.

Saeid, som startade i de 18 första allsvenska omgångarna för ÖSK, blev varnad i första halvlek i matchen mot Mjällby den 9 augusti och byttes ut i paus. Han var avstängd mot Malmö i omgången efter – och när ÖSK därefter började rada upp segrar växte mittfältaren fast på bänken.

Saeid sitter dessutom på utgående kontrakt, och kan vara på väg att lämna ÖSK. Men efter inhoppet mot Göteborg var han fåordig om både sin nuvarande situation och om framtiden.

– Jag kör på, bara.

Diskuterar ni nytt kontrakt?

– Det är en svår fråga. Jag vet inte hur jag ska kommentera det. Bäst att jag säger ”inga kommentarer”.

Förutom Saeid sitter även mittbackarna Magnus Wikström och Ilir Berisha, samt allroundspelaren Boris Lumbana och anfallaren William Atashkadeh på utgående kontrakt i ÖSK.

Läs mycket mer om matchen i torsdagens NA, papperstidningen, som går att köpa som e-tidning nedan!

Mer läsning

Annons