Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Samuelsson: "Man får pingislunga"

Peter Samuelsson fick speltid för första gången sedan premiären mot Värnamo.
– Men det var svårt att uträtta något på den tiden, säger Samuelsson.

Annons

I den 77:e minuten fick Peter Samuelsson hoppa in i stället för Alhassan ”Crespo” Kamara. En efterlängtad chans, men också en svår sådan.

– Svårt att göra något på de minuterna. Man får gå in och försöka bidra med energi och den biten. Mer än så kan man inte göra. Ett mål möjligen, men så blev det inte.

Efterlängtat att få chansen igen?

– Absolut, man vill spela varje match så det var skönt ändå, även om man vill spela mer kanske. Men man får ta de minuter man får och göra det jobb man ska på den tiden.

Har det varit frustrerande?

– Klart det varit det. Jag vill spela varje match och vill även starta, men det är tränaren som tar ut laget och de han tror bäst på. I dag var det lyckat med vinst, 3–1. Men det är som jag sagt tidigare. Är jag inte besviken över att sitta på bänken kan jag lika gärna sluta spela.

Tror du dina chanser till mer speltid ökade?

– Svårt att säga. Jag försökte göra ett bra jobb och vi gjorde ett mål i alla fall när jag var inne, klart det är positivt med plusstatistik när jag är på banan. Men det är som sagt svårt att komma in i det läget. Man får pingislunga, blir snabbt trött. Men visst, jag gjorde ett hårt jobb för laget och det var väl det jag kunde bidra med.

Härnäst väntar match borta mot Falkenberg på söndag. Hallänningarna har inlett med fyra raka vinster och toppar något överraskande superettan. I fjol var de bara ett mål att åka ur i kvalet mot BK Forward.

– De har varit starka och slog ju oss i cupen. Klart det blir tufft och jag såg i deras match mot Hammarby att deras gräsplan var dålig. Så det blir nog svårt för oss att rulla boll som vi vill göra. Det kommer bli en krigarmatch.

ÖSK kommer att träna på naturgräs för att få bästa möjliga förberedelser. Var är dock oklart i nuläget.

– Jag vet inte var vi ska vara. Vi kanske kan vara på min gräsmatta. Den är faktiskt fin, skämtade Samuelsson.

Mer läsning

Annons