Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sixten träffade supportrarna

Supportrarna i Kubanerna ställde ÖSK:s tränare Sixten Boström och sportchef Lennart Sjögren till svars på Behrn arena på torsdagskvällen.

Annons

Efteråt var både supportrar och ÖSK-företrädare nöjda med det 90 minuter långa samtalet som avslutades med en spontan applåd från cirka 50 kubaner.

– Det här är en bättre miljö för diskussion än tre sekunder efter en förlust mot Kalmar, säger Kubanernas ordförande Tobias Andersson.

Även Sixten Boström tyckte att det var ett bra möte.

– I en sån här situation som vi befinner oss i nu så var det viktigt att ha det här mötet. Jag tror supportrarna fick en annan bild av saker och ting och i viss mån en större förståelse för det vi håller på med. Samtidigt kan de lägga sin energi på att stödja laget vilket i dagsläget är väldigt viktigt, säger han.

Samtidigt erkände Boström att han, i den prekära situation hamnat i, slutat att läsa det som skrivs om honom och ÖSK på nätet och i tidningar.

– Det pratas alltid om att tränaren inte läser det som skrivs men ändå gör de det. Men jag kan med hyfsat gott samvete säger att jag läser det som skrivs på sportsidorna i NA en gång i veckan. Det är allt jag läser om fotboll just nu, säger han.

Läs mer i fredagens NA papperstidningen!

Mer läsning

Annons