Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skadekris i ÖSK:s backlinje

Med Michael Almebäck och Patrik Anttonen skadade har ÖSK fått en mindre backkris på halsen inför bortamatchen mot tabelljumbon Halmstads BK på lördag.

Annons

I väntan på proffsflytten till Belgien får Michael Almebäck ägna sig åt rehabiliteringsträning, hans ömmande lår vill inte läka ihop ordentligt och på fredagens träning fick backklippan jogga vid sidan när lagkamraterna gick in i spelövningarna.

- Michael är borta, han åker inte med till Halmstad. Sedan är det ungefär en vecka till nästa match så vi får se om han är med då, säger tränare Sixten Boström.

Gammal skadaI Almebäcks frånvaro har Patrik Haginge tagit klivet in från högerbacksplatsen till mittförsvaret medan Patrik Anttonen fyllt den vakanta högerbackspositionen. Men även Anttonen har skadekänningar och medan övriga laget höll till ute på konstgräset på fredagen tränade han på egen hand inomhus.

- Patrik känner av sin gamla skada och har känningar i mage och ljumsktrakten, vi har inte bestämt om han ska spela eller inte, kommenterar Boström.

Valdet förkyldÄven Valdet Ramas medverkan mot Halmstad omgärdas av ett litet frågetecken, den finurlige dribblern har varit förkyld under veckan men deltog i alla övningar på fredagsträningen. Och tränare Boström höjer ett varningens finger för lördagens motstånd.

- De ser nog helt säkert sin chans så det gäller att vi är vakna från början.

Mer läsning

Annons