Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skyttekungen borta på nytt

William Atashkadeh har varit borta de två första matcherna efter EM-uppehållet. Han är heller inte med i söndagens hemmamatch mot Häcken.

Annons

Atashkadeh var en av få ljusglimtar under ÖSK:s tunga vår med sina fem mål. Men han har inte kunnat spela de två första matcherna efter EM-uppehållet på grund av en muskelskada. Och han missar alltså även matchen mot Häcken.

– Han är med och tränar, men inte fullt ut ännu. Men han kör mer och mer och kan vara aktuell för returmötet mot Häcken på torsdag, säger sjukgymnasten Martin Magnusson.

Detsamma gäller Andreas Haddad. 

– Han kan vara aktuell på torsdag, ja.

Lika positivt är det inte för Mohammed Saeid som också missar söndagens match.

– Ja, där är jag nog inte lika optimistisk. Han drog på sig en lättare sträckning av baksida lår mot Malmö. Chansen är inte lika stor för spel på torsdag som det är för de andra, säger Magnusson.

Armend Alimi har även han haft problem med en skada, men är nu i full träning. Han finns dock inte med i truppen för matchen mot Häcken.

ÖSK:s trupp mot Häcken: Jonas Sandqvist, Tomer Chencinski, Samuel Wowoah, Eidur Sigurbjörnsson, Tommy Wirtanen, Magnus Wikström, Ilir Berisha, Patrik Anttonen, Christoffer Wiktorsson, Valdet Rama, Daniel Bamberg, Boris Lumbana, Patrik Haginge, Kushtrim Lustaku, Tobias Grahn, Ahmed Yasin, Kalle Holmberg, Marcus Astvald.

Läs mer inför ÖSK–Häcken i söndagens NA, papperstidningen!

Mer läsning

Annons