Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tionde raka utan vinst för ÖSK

Oavgjort för ÖSK, 1-1, mot Helsingborg efter att inhopparen Daniel Gustavsson gjort mål.

Annons

Det oavgjorda resultatet innebär att ÖSK inte vunnit en match sedan 25:e april. Och nur är ÖSK indragen i en riktig botenstrid. En härva, där ÖSK, Helsingborg, Mjällby, Halmstad, Gelfle och Falkeberg är inblandat.

Men, nog från det närkinska perspektivet. ÖSK förlorade trots allt inte. Daniel Gustavsson, som byttes in i den 58:e matchminuten istället för Marcus Pode, räddade hedern på Olympia.

Efter en perfekt lobb av Nordin Gerzic över Helsingborgförsvaret kunde "DG" bara trycka dit bollen bakom en chanslös Pär Hansson. Målet betydde 1-1 och kom i den 59:e matchminuten. Endast en minut efter att den före detta AIK-spelaren fått ta sig in på planen. Ett succébyte.

Han räddade därmed en dyrbar ÖSK-poäng och just ansiktet på ÖSK-spelarna. Kanske framförallt på försvaret som stod för ett tafatt ingripande vid Helsingborgs ledningsmål.

David Accam tog sig runt på vänsterkanten. Ordnade yta för sig själv. Men såg ut att tappa bort läget inne i ÖSK:s sstraffområde. Men Rinne fick inte riktigt grepp på bollen. Men istället för att ingripa stod tre försvarare, Daniel Björquist, Patrik Haginge, Wiktorrson, och bara tittade på.

Det oavgjorda resultatet innebär att ÖSK inte vunnit en match sedan den 25:e april. Mötet hemma på Behrn arena, med Åtvidaberg, med 3-2.

NA har reportern Daniel Grozdanovski på plats på Olympia, medan kollegan Eric Fiedler sköter direktrapporteringen från tv:n i Örebro. En direktrapportering som ni kan följa här!

Mer läsning

Annons