Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Utfryst Bassombengtas till nåder av ÖSK

Avstängd sedan i april och inte längre önskvärd i ÖSK. Nu har dock Eric Bassombeng tagits tillbaka på nåder och under onsdagen gjorde han sin första träning med A-laget sedan avstängningen.
– Det är skönt att vara tillbaka, säger Bassombeng till NA.

Annons
Eric Bassombeng.

Eric Bassombeng har haft en minst sagt skandalomsusad tid i ÖSK. Efter flera incidenter tröttnade till slut klubben på kameruniern, och i april stängdes han av från A-truppen på obestämd tid.

Plötslig vändning

Efter det har Bassombeng hållit till i ÖSK Ungdom och samtidigt har klubbledningen, och hans agent Per Jonsson, arbetat hårt för att hitta en ny klubb åt honom.

Under veckan kom däremot en vändning i hela historien då ÖSK bestämde sig för att ta tillbaka Bassombeng till A-truppen, och i onsdags gjorde han sin första träning sedan avstängningen.

– Det är skönt att vara tillbaka. Det var längesen jag tränade med laget så det känns bara bra. Jag känner mig väldigt motiverad, säger Eric Bassombeng efter fredagens träning.

Hur kommer det sig, efter allt strul, att du är tillbaka på allvar i ÖSK?

– Jag har haft problem inom familjen som har tagit mycket energi. Vad det handlar om behåller jag för mig själv. Det jag kan säga är att det känns bättre nu.

Läs mer i lördagens NA, papperstidningen!

Mer läsning

Annons