Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vibes show sänkte ÖSK

IFK Göteborgs skyttekung Lasse Vibe sänkte ÖSK på Behrn arena. Den danske skyttekungen noterades för tre mål i 4-3-segern.

Annons

Det blev en fullständigt galen match på Behrn arena under onsdagskvällen. De 7 682 åskådarna som hade löst inträde fick verkligen valuta för pengarna. Sju mål och mängder med chanser, främst i den andra halvleken. Efter den första halvleken var ställningen 2-2, efter att IFK Göteborgs skyttekung Lasse Vibe gjort 1-0. Erik Moberg kvitterade kort därefter, påpassligt efter en hörna. Marcus Pode gav läckert ÖSK ledningen i slutet av halvleken, men det sista ordet i första halvlek fick IFK Göteborg när vänsterbacken Ludvig Augustinsson petade in returen efter Lasse Vibes skott.

I den andra halvleken var det återigen dags för Vibe att presentera sig. Han vände enkelt förbi Magnus Wikström och via en tåfjutt fick han 3-2 till Göteborg. Bara en halvminut senare fick ÖSK straff, sedan Mattias Bjärsmyr fått bollen på handen.

Straffen togs av Alhassan "Crespo" Kamara, som hängde upp bollen i nättaket. 

Men det var en dansk som skulle få det sista ordet i matchen. Efter Jakob Johanssons skottretur fanns Vibe där som gubben i lådan. 4-3 blev matchavgörande i en galen match.

NA:s Daniel Grozdanovski rapporterade direkt från matchen. Klicka här eller på länken till höger för att läsa hans rapport!

- Det blev lite konstigt, i första halvlek spelade vi inte speciellt bra, men hade ändå 2-2 med oss in i pausen. I andra spelar vi bättre, men förlorar halvleken och matchen, säger ÖSK:s tränare Alexander Axén till C more efter matchen.Läs mer om matchen i torsdagens NA, papperstidningen, som du även kan köpa som e-tidning här nedan!

Mer läsning

Annons