Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Wiktorsson: ”Jag gjorde vad jag kunde”

Eidur var avstängd. Wiktorsson fick chansen. Och ÖSK tog poäng borta mot Elfsborg.

Annons

Under säsongsinledningen har Erik Moberg bildat mittbackspar med Eidur Sigurbjörnsson. Men mot Gelfe drog islänningen på sig sitt tredje gula kort och var därmed avstängd mot Elfsborg. Och in i hans ställe kom Christoffer Wiktorsson.

- Jag tycker att det fungerade bra. Jag låg rätt och kunde styra bort några farliga anfall, säger Wiktorsson efter matchen.

När Elfsborg kvitterade, via Lasse Nilsson, hamnade Wiktorsson i en situation med mittbackskollegan Moberg. Ingen ÖSK:are gick dit – i stället skarvade Viktor Prodell bollen som friställde nämnde Nilsson.

- Jag vet inte riktigt vad som hände. Vi gick på samma boll, en kommunikationsmiss helt enkelt. Samtidigt var det offside på målet. Det syns klart på tv-bilderna, säger Wiktorsson.

Känner du att du tog chansen i Eidurs frånvaro?

- Jag gjorde vad jag kunde. Jag tycker att det gick ganska bra sett över hela matchen. Vi visste att Elfsborg spelar bra på hemmaplan. Önskvärt hade väl varit att äga lite mera boll.

Nu har ÖSK tagit sju poäng på de tre senaste matcherna. Innan uppehållet väntar närmast Helsingborg på onsdag, och efter det Halmstad på lördag. Båda matcherna på hemmaplan.

- Det är klart att vi ska vara nöjda med en poäng. Samtidigt är det surt att släppa in ett så sent mål. Det hade självklart varit skönare med en trea. Men nu får vi ladda om till kommande matcher i stället, säger Wiktorsson.

Mer läsning

Annons