Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bekräftat: Lallet till Hammarby

(UPPDATERAT) Degerfors mittfältare Christophe Lallet är klar för Hammarby.
– Det här är mitt livs hittills lyckligaste ögonblick, säger han till klubbens hemsida.

Annons
Lallet (andra från vänster) har lämnar Dif för Hammarby.

Stockholmaren Christophe Lallet har hela sitt liv varit Hammarbysupporter, och får nu chansen i grönvitt, som liksom Degerfors IF spelar i superettan.

 – Det här är mitt livs hittills lyckligaste ögonblick. Hammarby är ett lag jag alltid har hållit på, och att få vara med och bidra och påverka på planen måste vara allas dröm. Nu får jag vara med och uppleva det, säger Lallet till hammarbyfotboll.se.

Lallet kom till Degerfors inför säsongen 2008 och har alltså gjort fyra säsonger i klubben. Han är mittfältare, trivs bäst till höger och har den här säsongen noterat åtta mål och fem målgivande passningar på 28 matcher.

– Christophe är en poängspelare. Han är oerhört modig och vill alltid ha bollen. Han är bra på att utmana och på att skapa målchanser. Vi har velat få hit Christophe under en längre tid, och det känns väldigt bra att han är ombord nu. Det är en spelare vi känner väl, bland annat hade Roger Sandberg honom när han tränade Gröndal, säger Hammarbys sportchef Gustaf Grauers till hemsidan.

Lallet hade ett år kvar på kontraktet med Degerfors och köps till Hammarby där han skrivit på ett fyraårskontrakt där klubben har option på både tredje och fjärde året, och alltså kan bryta kontraktet efter två år.

Mer läsning

Annons