Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bryter kontraktet – blir tredje spelaren att lämna Dif

Degerfors fortsätter att göra sig av med spelare. Efter Alexander "Nutt" Andersson och utlånade Magnus Solum bryter krisklubben nu kontraktet med mittfältaren Fuad Hyseni.

Annons
Fuad Hyseni, i Assyriskatröjan 2014.

Det är Degerfors IF:s egen hemsida som bekräftar att klubben kommit överens med Fuad Hyseni, 27, om att bryta mittfältarens kontrakt.

Hyseni, värvades till Degerfors från Assyriska inför förra säsongen, och fick då starta 16 matcher i superettan för Dif. Men den här säsongen har vänsteryttern inte lyckats ta upp konkurrensen med årets nyförvärv Amor Layouni, och inte fått en enda minuts speltid varken i superettan eller svenska cupen. I serien har han rentav haft tufft att ta plats i 18-mannatruppen till matcherna, och bara fått sitta på bänken i sex av 15 matcher.

Hyseni, som tidigare också spelat i Häcken och Qviding, hade kontrakt med Dif över resten av säsongen. Ett avtal som nu rivs.

Hyseni blir tredje spelaren att lämna Degerfors i sommar, efter anfallarna Alexander "Nutt" Andersson, som lämnat för Jacksonville Armada, och Magnus Solum, som lånats ut till Raufoss resten av säsongen. Klubben har ännu inte bekräftat några värvningar, men enligt uppgifter till NA är förre ÖSK-spelaren Pär Ericsson klar för spel i Dif i höst.

Annons