Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Forward-tränare klar för allsvenskan

Johan Svensson har tidigare meddelat att han lämnar division 1-klubben BK Forward. Nu står det klart att han går till allsvenskan. Svensson har gjort klart med Kif Örebro.

Annons

Det blir alltså Johan Svensson, som nyligen lämnade BK Forward, som blir ny assisterande tränare till Rickard Nilsson i Kif Örebro efter Erik Österlund.

Svensson kommer även att fortsätta ha ansvaret för fysträningen i klubben, något han tog över redan i somras.

– I utvärderingen efter årets säsong uttryckte spelarna att de var väldigt nöjda med Johan, och nu känns det väldigt bra att vi kunnat göra klart med honom som assisterande tränare, säger Johan Walter i Kifs fotbollsutskott.

Johan Svensson själv:

– Det ska bli spännande. Det jag märkt under det här halvåret är att spelarna i Kif är väldigt professionella idrottare som har en fantastisk inställning både till sitt sätt att hantera fysisk träning och sin professionalitet som fotbollsspelare. Och som också är intresserade av att fortsätta utvecklas fysiskt för att bli ännu bättre fotbollsspelare. Jag känner en verklig stimulans i att få väldigt mycket energi av den här gruppen och ge väldigt mycket energi.

Läs mer om Johan Svensson i lördagens NA, papperstidningen, som du kan köpa som e-tidning nedan!

Mer läsning

Annons